FAQ | Antwoorden op de meest gestelde vragen

Voor bestellingen uit de webshop van EdenSchwartz gelden de volgende bezorgkosten:

 • Standaardverzending binnen Nederland: € 6,95
 • Gratis verzending bij bestellingen boven de €75 euro binnen Nederland

Voor internationale verzendingen kunnen de bezorgkosten variëren, afhankelijk van het land van bestemming en het gewicht van het pakket. Deze kosten worden tijdens het afrekenproces duidelijk weergegeven.

Voor meer gedetailleerde informatie over de bezorgkosten en levertijden kunt u terecht op onze website, of neem contact met ons op.

In de online winkel van EdenSchwartz accepteren we verschillende betaalmethoden om uw aankoop zo eenvoudig en veilig mogelijk te maken. U kunt kiezen uit verschillende betaalmethoden:

 1. Creditcard: We accepteren Visa, Mastercard en American Express. U kunt uw creditcardgegevens veilig invoeren tijdens het afrekenproces.

 2. iDeal: Als u een Nederlandse bankrekening heeft, kunt u gebruikmaken van iDeal voor een directe en veilige betaling.

 3. PayPal: U kunt uw PayPal-account gebruiken om uw bestelling te betalen. Dit biedt een snelle en handige betaalmethode.

 4. Bancontact: Voor klanten uit België bieden we de mogelijkheid om te betalen met Bancontact, een populaire betaalmethode in België.

 5. Klarna Achteraf Betalen: Met Klarna heeft u de optie om uw bestelling achteraf te betalen. U ontvangt een factuur en kunt het bedrag binnen de gestelde termijn voldoen.

We streven ernaar om u flexibele en betrouwbare betaalopties te bieden, zodat u kunt kiezen welke methode het beste bij u past. Bij EdenSchwartz zorgen we voor een veilige en versleutelde betalingsomgeving om uw gegevens te beschermen.

Bij Eden Schwartz streven we ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk bij u te bezorgen. De levertijd kan echter variëren, afhankelijk van verschillende factoren, zoals het verzendadres en de beschikbaarheid van het product. Over het algemeen gelden de volgende richtlijnen voor bezorging:

 1. Standaardverzending binnen Nederland: De geschatte levertijd is 5-10 werkdagen. Houd er rekening mee dat deze levertijd kan variëren, afhankelijk van externe omstandigheden en eventuele feestdagen.
 2. Internationale verzending: Voor bestellingen buiten Nederland kunnen de levertijden langer zijn, afhankelijk van het land van bestemming. We streven ernaar om uw bestelling binnen 5-10 werkdagen te leveren. Houd er rekening mee dat douaneafhandeling en lokale bezorgdiensten van invloed kunnen zijn op de uiteindelijke levertijd.

Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een verzendbevestiging met trackinginformatie, zodat u de voortgang van uw pakket kunt volgen. We werken samen met betrouwbare verzendpartners om ervoor te zorgen dat uw bestelling veilig en op tijd bij u aankomt.

Mocht u nog vragen hebben over de bezorging of specifieke verzoeken hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Bij EdenSchwartz nemen we de veiligheid van uw gegevens en uw online winkelervaring zeer serieus. We hebben verschillende maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat uw gegevens beschermd zijn tijdens het winkelen in onze online winkel.

 1. Beveiligde verbinding: Onze website maakt gebruik van een beveiligde verbinding (HTTPS) om ervoor te zorgen dat uw gegevens veilig worden verzonden en beschermd zijn tegen ongeautoriseerde toegang.

 2. Gegevensbescherming: We behandelen uw persoonlijke gegevens volgens de geldende privacywetgeving. Uw gegevens worden alleen gebruikt voor het verwerken van uw bestelling en worden niet gedeeld met derden zonder uw toestemming.

 3. Betalingsbeveiliging: Voor online betalingen maken we gebruik van gerenommeerde betaalproviders die voldoen aan strikte beveiligingsnormen. Uw betalingsgegevens worden versleuteld verzonden en verwerkt op een veilige manier.

 4. Beveiliging tegen fraude: We hebben systemen en maatregelen geïmplementeerd om frauduleuze activiteiten te detecteren en te voorkomen, zodat u met vertrouwen kunt winkelen in onze webshop.

We raden u aan om ook zelf enkele voorzorgsmaatregelen te nemen, zoals het gebruik van sterke wachtwoorden en het regelmatig controleren van uw accountactiviteit.

Als u nog specifieke vragen heeft over de beveiliging van uw gegevens of de winkelervaring in onze online winkel, kunt u altijd contact met ons opnemen via info@edenschwartz.nl We staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij een veilige en plezierige winkelervaring.

Nadat u een bestelling heeft geplaatst in de webshop van EdenSchwartz, doorlopen we een aantal stappen om ervoor te zorgen dat uw bestelling nauwkeurig wordt verwerkt en tijdig bij u wordt afgeleverd:

 1. Bestelbevestiging: Direct na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een e-mail met een bestelbevestiging. Hierin staan de details van uw bestelling, zoals de gekozen producten, het factuuradres en het verzendadres. Controleer deze gegevens zorgvuldig en neem zo snel mogelijk contact met ons op als er wijzigingen moeten worden aangebracht.

 2. Orderverwerking: Ons team begint vervolgens met het verwerken van uw bestelling. We zorgen ervoor dat de geselecteerde producten zorgvuldig worden verzameld, verpakt en gereedgemaakt voor verzending.

 3. Verzending: Zodra uw bestelling gereed is, wordt deze overgedragen aan onze betrouwbare verzendpartner. U ontvangt een verzendbevestiging per e-mail, inclusief trackinginformatie waarmee u de voortgang van uw pakket kunt volgen.

 4. Levering: Afhankelijk van de door u gekozen verzendmethode en de bestemming, wordt uw pakket bezorgd op het opgegeven verzendadres. We streven ernaar om uw bestelling binnen de geschatte levertijd af te leveren. Houd er rekening mee dat de daadwerkelijke levertijd kan variëren, afhankelijk van externe factoren en eventuele vertragingen bij de verzenddiensten.

 5. Klantenservice: Mocht u tijdens het bestelproces of na ontvangst van uw bestelling vragen of problemen hebben, dan staat onze klantenservice klaar om u te helpen. U kunt contact met ons opnemen via info@edenschwartz.com en wij zullen ons best doen om uw vraag snel en adequaat te beantwoorden.

We streven ernaar om uw winkelervaring bij EdenSchwartz zo soepel mogelijk te laten verlopen. Als u specifieke vragen heeft over de status van uw bestelling of andere zaken met betrekking tot uw aankoop, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om u te assisteren.

Ja, zodra uw bestelling is voltooid en verzonden, ontvangt u een factuur via e-mail van de webshop van EdenSchwartz. Deze factuur bevat alle relevante informatie met betrekking tot uw aankoop, waaronder het factuurbedrag, de gekochte producten, het factuuradres en de betaalmethode.

De factuur wordt automatisch gegenereerd en verzonden naar het e-mailadres dat u hebt opgegeven tijdens het afrekenproces. We raden u aan om uw e-mailinbox en eventuele spam- of promotiemappen te controleren om ervoor te zorgen dat u de factuur ontvangt.

Mocht u om welke reden dan ook geen factuur hebben ontvangen, neem dan contact met ons op via info@edenschwartz.com met vermelding van uw bestelgegevens. We zullen ervoor zorgen dat u zo snel mogelijk een kopie van de factuur ontvangt.

We streven ernaar om een transparante en volledige service te bieden, inclusief het verstrekken van een factuur voor uw bestelling, zodat u altijd over de juiste documentatie beschikt voor uw administratie en eventuele garantieclaims.

Geen antwoord kunnen vinden?

Neem gerust contact met ons op, we proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.