Verzenden en retourneren

Verzending
Je pakket wordt binnen 5-10 werkdagen na het plaatsen van de online bestelling bezorgd. We verzenden onze pakketten met onder meer Post.nl en er kan bij ontvangst om een handtekening worden gevraagd. Indien je niet thuis bent om het pakket in ontvangst te nemen, zal de vervoerder een brief achterlaten met informatie over hoe en waar je het pakket kunt afhalen. Het kan ook zijn dat de bezorger nog twee keer zal proberen om het pakket af te leveren. Let op dat we een afleveradres niet meer kunnen veranderen zodra de bestelling is verzonden.
 
Verzendkosten
Verzendkosten binnen Nederland: gratis verzending bij besteding van 75 euro
Verzendkosten naar Belgie: Op aanvraag 
Verzendkosten buiten Nederland en Belgie: op aanvraag.
 
 
Retouren
 
Na je melding dat je van de overeenkomst afziet, heb je nog 14 dagen om het product terug te sturen via ons antwoordnummer.

Je hebt het recht in binnen 14 dagen de overeenkomst te herroepen. Dit termijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij het product ontvangen hebt. Na je melding dat je van de overeenkomst afziet, heb je nog 14 dagen om het product terug te sturen via ons antwoordnummer.

Voor Belgie kan je retourneren via European Return Service. De artikelen moeten onbeschadigd worden geretourneerd met, indien redelijkerwijs mogelijk, de labels nog bevestigd.

 
Indien je de bestelling wilt retourneren, dan kan je dat doen door het Europees modelformulier (retourformulier) te gebruiken. Je bent dit niet verplicht.

Verzend het pakket naar het volgende adres:

 
EdenSchwartz 
Olgerweg 2-A 10
9723 ED, Groningen 
Nederland
 
Let op: wij vragen je om altijd het ordernummer te vermelden wanneer je iets aan ons retourneert.
 
Alle goederen worden bij ontvangst gecontroleerd. Artikelen moeten onbeschadigd worden geretourneerd. Je bent zelf aansprakelijk voor de waardevermindering. Wij kunnen hiervoor dus kosten in rekening brengen.
 
Bij ruiling van een artikel neemt Eden Schwartz de verzendkosten van het opnieuw te versturen artikelen voor haar rekening. 
 
Eden Schwartz is niet verantwoordelijk voor kledingstukken die ten onrechte naar ons worden teruggestuurd. We adviseren om gebruik te maken van een pakketdienst die de goederen verzekert voor de waarde van de producten die je terugstuurt, en/of een bewijs van verzending afgeeft.
 
Na het herroepen van de overeenkomst krijgt u alle betalingen inclusief leveringskosten onverwijld, in ieder geval binnen 14 dagen na herroeping, terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u betaald hebt.
Naar de shop